Umur berapa yang baby mula meniarap?

Select multiple options
3 bulan
4 bulan
5 bulan
6 bulan

786 respon

17 Balas

Actually xde pilihan untuk 1 1/2 sbb anak pandai pusing dan niarap sendiri waktu tu. 😁 😁. Sbb waktu 1bulan tu. Doc ckp budak ni ada tanda awal pandai niarap sendiri da ni sbb otot kepala dy kuat bila doc check up tu. Tetbe sungguh mmg xsmpi 2 bulan da pandai tiarap sdri. 6 bulan da start belajar berdiri n nyusur da..

ni otw nak masuk 5 bulan.. belum pandai tiarap sendiri, ibu yg tiarapkan kejap2... maybe sebab pipi dia gemuk tak larat angkat kepala tu🤣

2y ago

Hahaha.. anak sy pun dh dpt panggilan pipi tembam/bulat /labuh.

Masa 1 bulan lebih dh boleh pastu makin bsar xleh dah.. btul2 boleh masa 10 bulan baru boleh meniarap sendiri.. bdn die beratt..😅

9 bulan setengah. late progress.. better late than never😅

Belum lagi tengah latih dia dgn tummy exercise

6 bulan sbb premature mungkin..

2 bulan setengah ...

3 bulan lebih 🥰

genap 5 bulan 🥰

2 bulan lebih