Voice your Opinion
Ya, komen di bawah jenis masalah.
Tidak

1592 respon

32 Balas

anak sulung tahun 2008..kurang berat smp msuk zon kuning..fully bf..myb ank sulung xcukup ilmu kot..tp ank Sy sihat xdemam mcm ank org lain yg kerap demam..n smp sekarang dia lah yg paling kurang sakit...n skrg dia dh lebih tinggi Dr ibunya plak..ibunye petite je..😁

anak permatang...susu kurang, makan pun kurang..mkan dlm qtty sikit..nasi langsung tk nk makan

Boleh lah, tiap bulan naik 1000g atau 800g, Bby Sya full Bf je🤗

Tinggi lebih cepat berbanding dengan berat. Jadi BMI dropped

Bayi kurang nutrisi, kurang makan dan kurang penyusuan..

ank taknak makan..brt badan sikit jer naik..

bgi mkn ap² still xnaik

setakat ni alhamdulillah berat ank ok

Alhamdulillah tidak. Selalu normal

berat Tak seimbang dengan umur.