Umur 10buln.merangkak belum mahir , skrg bljar bdiri tnpa pegang apa2.normalkah?

Bayi lelaki

5 Balas

Hai mommies. Normal je tu. kadang ada certain baby skip merangkak. Lepas dah pandai meniti dia turun merangkak dengan sendirinya pun ada hehe Btw mommies, saya ada satu group ws ibu mengandung/ada baby 2023 onwards. Kat dalam group tu boleh tanya/share apa apa sahaja ilmu/pengalaman berkaitan pregnancy @ baby @ makanan baby dsb. Kalau mommies berminat boleh drop no phone 🤗

2w ago

Nak join (0143400123)

anak saya 10 bulan baru pandai merangkak tu pun macam mengesot, ni start memapah, jgn risau ye perkemgbangan bby lain lain ☺️

bby sy 11 bulan Dan bby girls.merangkak pn x pandai lagi tapi x Pa sbb setiap perkembangan bby to x sama..hehe

normal, ada stgah budak tak merangkak ,terus bjalan. maybe anak awak mcm tuh.

normal sis .jangan risau ok