Boleh atau tidak membawa bayi baru lahir keluar berjalan pada waktu malam?
Voice your Opinion
Boleh
Tak boleh

2287 respon

16 Balas

Payah nak kata. Ikut le memasing. Sy mmg xla. Once ada baby, tiada aktvt luar di waktu malam. Mmg xnk biasakan anak2 keluar malam. Nt bsr jd kutu rayau pulak sbb dh dr kecik biasa merayap memalam. Kami pn dedulu dibesarkan org tua, sblm maghrib, memasing dah duk dalam umah. Keluar pun g masjid je. So, oldskool style.

Tak boleh ,,baru lahir duduk rumah je,,sampai habis pantang,,,

Klw boleh elakkn sbb newborn ni sgt snsitif #TAPactiveusers

xboleh...sbb ada pantang bgi kita lepas melahirkan

Seeloknya tidak #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Seeloknya tidak #TAPactiveusers #TAPSupermoms

😌baru lahir duduk kt rumah jaa..

tak boleh. mudah dapat penyakit

strictly no

X boleh