Si Manja anda aktif pada siang hari atau malam?

Voice your Opinion
Siang
Malam
Kedua-dua waktu!

972 respon

9 Balas

ada x sini baby yg x lena tdo. ank sy ada masalah tdo. dia xreti nk sambung tdo balik lepas terjaga. dh buat mcm2,tapi sana jgk walaupon dh 9 bln.

5mo ago

dah cuba. nnti dia merengek, overtired. lagi teruk dia meragam. dia siang mlm tdo sama je. sejenis x lena. smpai badan mak dia dh lesu

Lepas zohor sampai ler maghrib . Haha . Ada jugak tidur lepas asar . Hee . Anak saya tak boleh tidur senja . Ngigau teruk bila malam 😌💔

petang² kena bagi anak2 aktif main. lagi bagus kalau dia grounding dgn alam

dua2..kalo siang ,tdo pn xlama.

duadua

Awal pagi dan lepas maghrib

afternoon

Dua2

dua2