Pada 6 bulan mengandung, bayi anda aktif tak bergerak dalam perut ?

Voice your Opinion
Ya
Tidak

2187 respon

40 Balas

waktu siang tak berapa....waktu malam.... dia sangat aktuf

1y ago

same lh kita 🤣

Alhamdulillah. Doakan kami semua ibu ibu y bakal melahirkan diberi kesihatan y baik dan dipermudahkan urusan bersalin

Alhamdulillah, sgt² aktif, siang malam, time tidur pun dia nak gerak². bangun tidur pun dia terus menyapa. time org tgh alahan pun dia nak join sekaliii 😭😅 *alahan sy on off , now 23w. bby boy.

Siang ni kurang aktif tpi kalau malam . Aktif sangat . kadang bila tngah relaks2 kemain aktif die

1y ago

smalh kita..mlm aktif..

Alhamdulillah makin aktif bergerak especially time ptg dan malam🥰 Moga anak umi membesar dgn sihat dan cerdas🥰🥰🥰

Sangat2 lagi bila time makan. Alhamdulillah...

aktif alhamdulillah..lg kalu dgr suara abg2 dgn papa die..

saya nak tanya.. kalau air yg mengalir dari peha berwarna putih susu, itu apa ye ?

Siang Malam aktif.. alhamdullillah..klu X aktif,kacau sampai baby bangun

1y ago

Macam mana nak kacau ya sis

time mlm rancak betul dia gerak, terutama time tido lagi la baby suka gerak .