Pada 6 bulan mengandung, bayi anda aktif tak bergerak dalam perut ?

Voice your Opinion
Ya
Tidak

2022 respon

39 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

waktu siang tak berapa....waktu malam.... dia sangat aktuf

2mo ago

same lh kita 🤣

Alhamdulillah. Doakan kami semua ibu ibu y bakal melahirkan diberi kesihatan y baik dan dipermudahkan urusan bersalin

Alhamdulillah, sgt² aktif, siang malam, time tidur pun dia nak gerak². bangun tidur pun dia terus menyapa. time org tgh alahan pun dia nak join sekaliii 😭😅 *alahan sy on off , now 23w. bby boy.

Siang ni kurang aktif tpi kalau malam . Aktif sangat . kadang bila tngah relaks2 kemain aktif die

2mo ago

smalh kita..mlm aktif..

Alhamdulillah makin aktif bergerak especially time ptg dan malam🥰 Moga anak umi membesar dgn sihat dan cerdas🥰🥰🥰

TapFluencer

Sangat2 lagi bila time makan. Alhamdulillah...

aktif alhamdulillah..lg kalu dgr suara abg2 dgn papa die..

saya nak tanya.. kalau air yg mengalir dari peha berwarna putih susu, itu apa ye ?

Siang Malam aktif.. alhamdullillah..klu X aktif,kacau sampai baby bangun

2mo ago

Macam mana nak kacau ya sis

time mlm rancak betul dia gerak, terutama time tido lagi la baby suka gerak .