Bayi 2 bulan

Bayi 2 bulan saya dah mula minum susu fm dan susu ibu. Tapi susu ibu tu cuma sekali dua je sehari. Selebih tu susu formula. Kemudian dia tak berak dah 2 hari dan hari ni masa hari ketiga ni pagi tadi die ade berak tp sedikit sgt. Jadi sy tak sedap hati sebb yelah tak berak 2 hari takkan berak sikit je kan. Lepastu masa mandi petang sy pkai T-Rub dan Alhamdulillah die berak banyak sgt dan bau die mmg kuat. (*maaf gambar menggelikan sikit*) Die keluar berak mcm tu. Normal atau tidak??? Atau sy kena tukar susu yang lain? Siapa ada pengalaman?

Bayi 2 bulan
6 Balas

anak sy dlu fully fm .. mula2 kuning mustard je pahtu tukar warna hijau