Susu formula

Hai boleh suggest tak susu fm ape yg sesuai untuk baby 2 bulan lebih yg senang untuk baby buang air besar..? Baby saya dah cuba anmumlac pastu s26 gold. Sama je die berak 3 hari sekali cmtu tapi alhamdulillah die xde kembung ke apa cuma x berak je. Kencing je byk... Baby sy campur jgk dgn susu badan..nak try n error susu fm lain lg..

5 Balas

bby sy pun 2 bulan berak 2 hari atau 3 hari sekali tapi klau dh berak tu memg byk la mgkin dia simpan taik byk2😆 rasanya normal asalkan ada jgk berak .

Normal sis baby berak 3-4hari sekali. Baby saya pun mix bf and fm, berak 3 hari sekali. Tapi bila berak memang banyak warna kuning mustard. 😁

Rasa normal je, sy pun mixed bf + fm, klau sis nk try fm lain try frisolac, setakat ni baby mmg berak 1 kali sehari, kdg2 je 2 hari sekali

Ank sy dlu 5 hari x berak org ckp normal jgk. Tapi bagi sy agk kurang normal. Now tukar dugro, dah hari2 berak

normal je baby tak berak beberapa hari sis. warna najis dia ok tak?

10mo ago

warna kuning2 cmtu.. skli die berak byk la.. die tak berak berhari2 tu risau tu.. 😅