Berapa anda sanggup bayar kepada pembantu ketika berpantang?
Voice your Opinion
RM2,500-RM3,000
RM3,000-RM3,500
RM3,500 ke atas
Kurang daripada RM2,500

12532 respon

117 Balas

sy alhamdulillah berpantang dgn ummi hanya upah mengurut sahaja. lain2 dlm pantang ummi sediakan.Alhamdulillah Allah msh pinjamkan Ummi utk sy dan anak2. upah mengurut =RM100x9=RM900.00

Makan mak mertua sediakan, kerja rumah suami saya tolong settlekan semua. Mandi anak mak mertua atau saya buat. Alhamdulillah, yang paling penting emosi masa pantang kena jaga sangat2

xmampu nak byr, nasib ada mak dan suami kesygan nak jaga dan tolong uruskan anak dan rmh dan sy dan baby, nasib mak pandai urut.. syukur Alhamdulillah terima kasih mama ❤️

wuishhh...mahai nau² tu...😣 kita jga kita...hehehe...berpantang sendiri jer...encik suami menjaga...setakat amik pakej mengurut jerlah...tu pun utk 3hri je...hehehe...

masa berpantang ada plan mak datang tetapi aritu mula pkp, jadi mak tak jadi datang dan pembantu pun tak planning lagi. berpantang dan jaga baby dengan husband jew

First baby thn 199+ sebab mak tak dpt datang jaga(jauh kak ipar juga tengah bersalin) jadi bayar pembantu berpantang tahun tu RM1500 untuk bantu selama 40hari

org have² boleh la bayar , aku 2 kali berpantang msti dengan ibu je , beranak kali ke 2 niy pon mse kt labour room jerit nme ibu tau! ape2 semua nk ibu 🤣

3y ago

sy rs xde sape yg nak org luar jaga ms berpantang. beruntungla sape yg masih punyai ibu & ibu masih sihat utk jaga anak sndri berpantang.

Saya lg suka berpantang sendiri.. Jimat n thanks for my husband selalu tolong saya masa berpantang n dia x mo orng lain jaga saya time pantang..

pantang dengan mak sendiri di rumah,dn dibangu oleh suami tersayang,tak mampu nk byr kt org, bnde blh jge sndiri tak perlu nk byr ehehe

Mmg ambil pembantu untuk membantu parents dirumah. So byr upah utk menjaga isteri sekali. Kita yg bekerja ni pun taklah kalut sgt.