Sudahkah anda bawa anak berjumpa doktor gigi?
Voice your Opinion
Pernah
Tidak pernah

4650 respon

23 Balas

dah.. starting tumbuh byk Gigi.. nurse kat klinik kesihatan bgi jumpa doktor Gigi utk sapuan Florida..dah 2x sapu..nnt Bulan 3 lgi.. Cpt btul tumbuh Gigi anak..

Tak pernah lagi.. Sebab masi baby..gigi pun x tumbuh lagi 😁😁 #TAPSupermoms #TAPxTanamera

Dah. Since dia tumbuh gigi pertama. Sekarang ada appointment setiap 6 bulan dgn dentist 🥰

3y ago

Nk ckp apa kt doc tu ya?

Hai mommy bole tau dari umur berapakah baby bole dibawa jumpa doktor gigi..

Muda lagi, dan tiada lagi masalah gigi. #TAPactiveusers #TAPsupermoms

belum. Gigi takde lagi🤣🤣 maybe after dia tumbuh giginya nnt

Boleh tau start umurbrape boleh bawak anak jumpa doc gg?

belum tapi sy pastikan gigi digosok everyday

Dah lame x bwh since tgk gigi anak elok je

Dah, tapi dah lama ni tak pergi check.