Scan 5 week

Baruni scan 5 week, dr ckp belum nampak apa, just dinding rahim menebal n rahim cantik..cuma sy x pcya ckp dr, dlu masa ectopic hritu pn dr ckp dinding rahim menebal xnmpk lg kantung, last2 sy ectoic kna buang sebelah tube .. Normal ke masih x nampak.. nak buat tvs dr xde lg minggu ni..smua private clinic sy dh tnya .. smua x available utk tvs kt langkawi ni.. kalau ectopic jgk kalini sy dah x boleh mngandung normal 🥲

Scan 5 week
2 Balas

5w ni besa ladybug je awak. mmg susah nak nmpk. nt g cek lg ok lps 2w

normal mcm sy 6w baru nmpk.