Dinding menebal

Salam mommies...sy ada scan perut sbb nk kompem preggy ke x..kalau x sy nk bekam badan...sy delayed period baru 2 hari dan doc scan xbg buat bekam lg sbb dia ckp tanda mcm dah ada walau xnmpk kantung...ketebalan dinding rahim 11cm kalau ikutkan ukuran...buat upt pn -ve lg...krem perut,xselera makan,tekak payau n mual...asek nak tidur je...skng dah 4 haru delayed...agak2 mommies semua sy buat apa...risau..sbb perut buncit bila tekan rasa keras sket

Dinding menebal
3 Balas

Jgn bekam dulu sis . In Shaa Allah , ada tu . Cukup seminggu test upt lg . sbb tanda preggy tu sama mcm sy , perut mmg bloated sikit rasa keras lg lg kalau mkn bnyk ☺️

tggu dlu bila dh smggu lebih xdtg jugak period test lg