1st mom problem

Baru2 ni sy ada update gambar anak sy tidur menonggeng, bagi sy benda tu nampak kelakar sebab first time dye tidur macam tu sebab dye lasak sangat waktu tu.. tiba2 kawan sy comment ckap yang anak sy kemungkinan ada cacing.. betul ke ibu2 yg ada pengalaman? Sy mula jadi risau, nak bagi anak sy ubat cacing sembarangan sy takut.. anak sy sekarang baru masuk 11 bulan..

2 Balas

Dia pernah pijak tanah ke..tak boleh bg ubat cacing lg ya. Biasalah baby kdg2 tidur tonggeng.. xsemestinya cacing

Tak pernah lagi dye pijak tanah.. ok tq sis