BABY ADA CACING

Slm semua...nak tnya tdi sy tukar pampers bby trs sy ada nmpk putih2 mcm cacing dkt dubur bby...bby sy bru 9bln...ada tak siapa2 pernah ank dia mcm ni apa yg korang bgi mkn supaya cacing tu mati??sy nak bgi ubat cacing tpi kn ubat cacing tu untk 2thn keatas bru blh mkn...bru je hrini sy nmpk mcm ada cacing...tlg sy #firstmom #pleasehelp

1 Balas

bawa jumpa Dr sis. memang ada certain ubat yg tak sesuai utk bayi dibawah umur 2 tahun. tp dgn nasihat Dr,ada ubat yg dikurangkan dose utk diberi pd bayi. tp jgn buat sendiri. kena jumpa Dr juga ya