Perut Bloated

Hi nak tanya. normal ke kita rasa bloated sgt dekat perut bila hamil 4 minggu? perut saya bloated sgt, jalan mcm vertigo dan pusing2 pening.

1 Balas

Hi. Saya tak sure nak jawab tapi ini mengikut pengalaman saya, saya pun rasa benda yang sama, nak makan pun tak lalu sebab rasa bloated sangat-sangat. Lepas tu check di klinik Alhamdulillah doktor kata tak ada apa-apa masalah dan normal. Jadi saya rasa normal rasa macam ni.