alahan

Baru tahu alahan tu Ssh jgk..jadi serba xkena..makan tu nk muntah.makan ni nak muntah..3 bulan yang pertama alhmdulilah xmuntah..makan berselera..tapi sejak masuk 4 bulan baru nak start alahan😭😭.. macam Mana la ibu2 yang lain yang start awal2 prgant dah start alahan..

1 Balas

syedri start peknen smpai nk berslin ..sgt2 xbole mkn nsi. .mmpu mkn mee2 ke spgti ke. .2 pon pkse skit2 yg ke 2 dri awl smpai ke 5bln. tu pon mkn buang mkn buang. .tp kne pkse sbb tkt gastrik. .kalo gstrik dtg lmbik abs bdn..nk xnk kne kgk tmpuh 😆 .take care mommy 😘😍