Assalamualaikum mum ada tak yg seperti sy baby tiba2 tak gerak 35 mggu

Baru tadi ada cek kat doktor jantung semua ok baby pun ada gerak sikit, doktor cakap tali pusat terlilit Klau dalam 12 jam gerakan tak sampai 10 pggil pergi hospital, jadi risau pulak sy, ada tak sapa2 yg seperti sy disini

1 Balas

jangan tanya sini. terus je pergi hospital. sini takde doc boleh jadi nujum tengok baby kat dalam tu

2y ago

jangan pergi klinik biasa. go straight to hospital. i cakap based on my experience. i emergency czer masa 36w. baby gerak tp kurang aktif. selalunya 10 kick before 6pm tp that day 10kick nearly 9pm. pergi hospital check ctg jantung baby dah tak cantik. doc terus decide emergency czer.