buku pink

Baru siap buat buku pink..kena marah sebab lewat buat..esok kena pergi klinik buat mcm2 ?

7 Balas

Nasib baik sya tk dengar cakap kawan saya dulu tu yg menyesatkan .. Dia ada masalah sbab tu buka buku pink dah 6bulan..Dia suruh sya pergi buka buku pink jangan cepat2 nanti misi asik suruh ulang alik klinik,biar sma macam dia kot kena marah juga..kandungan dh 11minggu cpat2 saya buka buku 😀.

.. biasa lh.. ade misi suka tegur lagi2 lh kalau lewat. Tp mereka vaik jgk .. hehe

Xde ape punnn. Diorg tkut ad prob jw .

Biasa lah tu.. Sesi suai kenal.. 😅

Kejap je nurse tegur

dh brapa weeks sis?

4y ago

lahh kira awal lg tu.. 😂😂 uishh dh kena marah siap..

Normal😇