pertama kali

baru semlm tergerak hati nk test last2 nmpk 2line merah.. harini genap sebulan tak datang pariod last pariod habis 30/3. apakah tanda diatas saya sudah pregnant?

pertama kali
24 Balas

saye pun sah sebulan 😭 tp semua upt i guna semua takde jd i try tunggu sampai bulan kedua 😭😂

Kandungan awk mybe dh sebulan lebih, nnti dh cukup 8 week boleh pgi buat buku pink

Tahniah sis...Lebih kurang sama dgn sy ni.Last period sy 29/3.Now dah 4weeks 5 day...

Tahniahh💐💐. Semoga awk diberikan kesihatan yg baik. Jaga diri. 💖

Sy pum mcm tu jgk sblm ni.. alhamdulillah positif hamil☺️

Kita same.. last period 30.3.. tadaa... bby 2021..

4y ago

insyaallah harap semua dipermudahkan and baby kita tumbuh dengn sihat😁

Tgu lg 3..4 ari check smula msti terang

4y ago

dah terang dah baru check pagi xde buang air pertama

Thniah pregnant tu mcm sy dua thun lps

4y ago

Baby boy skunk alhamdulillah da 5m..

Positive ni..tahniah sis😊

Alhamdulillah. Congrats sis!