baby tendang

Baru rasa baby tendang kuat sgt. Normal ke bby tendang mcm tu mommies ??

11 Balas

Normal, anak saya dah usia 5 bulan lebih sekarang kadang tu rindu masa dia dalam perut. Time dia tendang².

Haah..normal bby tendang kuat.. Ad ketika tu dye sepak rusuk wow sngt😅

Normal sis,sya smpai kluar air mata sis sebb tahan sakit baby tendang

4y ago

Betul tu sis..sekali dia tendang kena kt tulang tu ya ampun sakit dia mmg xleh bwk bincg😂

Saya kadang2 terjerit sbb terkejut baby kick kuat sgt hu..hu..

Normal..bby tengah marah kot😅gurau jer😂

4y ago

😂😂

Yup normal je. Dia dah kuat laa tuu 😁

4y ago

Risau jugak kalau pasal baby meninggal dlm perut. Benda yg paling risau setiap hari. Risau kalau baby tak gerak. Doa yg baik2 ye ♥️

yaa biasa , tidur pun boleh sedar😂😆

4y ago

Kdg mlm2 dah tdo, dia tendang2 pun boleh bangun 🤗

Normal je sis 😁

Normal sis

Normal