Gula tinggi

27 minggu baru detect gula tinggi. Mcm mana ya? Dan kenapa ada time rasa baby tendang kuat ada time baby tendang slow. Normal ka tu? #firstmom #bantusharing #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

masa checkup ada tanya nurse tak pasal gula tinggi tu? nurse / doc takde cakap apa2 ke lepas detect gula tinggi? normal ja sis kdg rasa kuat kdg rasa slow. monitor ja asalkan ada gerakan. 28w nanti nurse akan ajar cara kira gerakan baby

1y ago

ohh takpe nanti dtg klinik nurse akan explain. masa nurse call bgtau sangkut gdm tu dia ada bgtau sekali pasal kena puasa etc sehari sblm buat bsp kan. ikut je tu nanti akan ada appt dgn dietician apa semua.