Scan Tahu² Dah 4bulan

Baru nie 9/7 saya baru bukak buku baby, bila dokte scan saya dah 15minggu 4bulan😱, saya lupa bulan puasa saya tak dtng bulan😩 ada tak yg macam saya?? Saya dapat tahu mngdung pon sebab makan labu masak lemak, tiber perut memulas, berak dan muantah²

15 Balas

Sama la kita.. Masa buat buku tu ingtkan 9 minggu.. Tp bila scan rupanya dah 15 minggu.. Xperasan lansung mengandung sebab sy ada PCOS.. Haid memang x menentu n sy memang xde apa2 alahan.. Cergas je sentiasa. Tergerak hati nak cek upt pun sebab tiba2 rasa nak demam. Now dah 6 bulan dah.. Due 12/2/2021 nnti

Sme la dgn sy... Tau prgnant dah 16week.. Tu pn prasan mse lunch tbe2 rser loya yg xsdap😣... Tbe2 jer... Sbb lpas brsalin awal thn lpas, mmg x dtg2 period.. Pernah cek awal thn ni, still negative... Tbe2 blh trprgnant plk... Ni skrg tgh tggu hari jer

wah bestnye. tahniah. kalau tau awal2 ni, rasa hari2 nk pi scan. nak tunggu naik seminggu pon rasa lama gile mase berlalu. ni tibe2 dah 4 bulan, bestlahhh. haha. jaga diri, jaga makan. semoga dipermudahkan urusan, ibu dan baby sihat. tahniah lagi sekali

Saya baru dpt dhu..saya dh 5 bulan..mmg terkejut..haid memang tak menentu..dpt tahu pun muntah2 3 4 pagi...alhamdulillah g cek upt 2 line...Insyaallah due 8/2/2021

Sma la sy..ble g klnk dh 15week..kna mrh kt nurse😂😂😂..skrg dh 32week

alhamdulillah..tahniah puan..mg d pmudahkan segalanya .aamiin #tapxbisou

mcm sy dl mengandung anak no2 pun 4bulan br tahu mengandung 🤭

4y ago

yg no3 ni pun sama br tahu mengandung dah 3bulan

tahu lmbt laa best, tahu2 baby dah beso 😊 tahniah..

Alhamdulillah.. Tahniah sis

Alhamdulillah tahniah