Kandungan dah 28 minggu 2 hari...saya baru tahu saya pregnant...buku tak bukak lagi ni..

Normal ke berat baby 1 kilo dalam 28 week ni...doakan saya baby sihat ye...dapat tahu pregnant scan 14/10/2021 ..sebab perasan selalu mengah bila kerja....

2 Balas

tahniah sis..Macam saya jugaa masa mengandung anak sulung,xtahu pregnant sebab pireoid semua okay cuma kerap rasa perut macam tegang,pergi klinik doc cakap mengandung 28w.bukak bukupink & sempat cek sekali aje then terus bersalin.Alhamdulillah bby lahir normal dengan berat 1.7kg masa 28w tuu

Wahh dah nak 3rd trimester baru dapat tahu ye 😅 normal je 28w berat 1kg 😁