Minggu keberapa perlu buat buku ?

Sebab saya #firstbaby dan tak tahu lagi. Tanya yang lain kata bila dah dapat tau mengndung perlu pergi buat buku, pastu ad a yang kata jgn lewat dri 4bulan huhu saya tak tahu lah.

8 Balas

Hi mommy. 6-12 minggu waktu yang sesuai. Mommy boleh refer article ni untuk lebih panduan https://my.theasianparent.com/buka-buku-pink/?utm_source=search&utm_medium=app

2y ago

Terima kasihh

Sy check kt swasta dh ada heartbeat, terus g kk dptkan tarikh utk buka buku. Masa tu pergi lebih kurang 8/9 weeks

Kalau dekat swasta dr first confirmation pun dah boleh buka. Jika di KK perlu tggu 8 minggu keatas ✨

Sblum 12w sis.. biasanya dah scan swasta nmpak heartbeat baru buka buku..

buka buku pink sebelum kandungan berusia 3bulan di gov.

ya betul , buku pink boleh buka sebelum 12w🥰

10 week paling cun nak buka buku pink

Seeloknya 8-12 mnggu kne buka buku