Debaran makin terasa

Baru msok 27week, cepatnya masa berlalu, makin hari, makin dekat nk bersalin anak sulung. Tak tahu nak hadap mcm mana, belum ada pengalaman dgn musim covid mcm ni. Hrp semuanya dipermudahkan Aminn..

2 Balas

same la kita sis..semoga semua nye dipermudahkn..dn baik2 sj utk kita..harap2 by the time nk branak bln 5 ni dh ok covid n husband leyh masuk teman..harap2 la....

4y ago

amiinn.. mudah2an sis.sama2 kite hadap semoga dipermudahkan urusan kite

semoga di permudahkan 🥰