EDD 22/9/2019

Ada sape2 tengah menunggu si kecil keluar macam saya x? Dah ada tanda2 ke? ?Debaran makin terasa sekarang.. Macam2 perasaan dah sekarang.. Huhu.. Semoga selamat, dipermudahkan semuanya urusan bersalin kita.. X sabar menunggu si kecil ada depan mata.. ? #ThirdBaby #UmmiOf3AF

24 Balas

Sy 20/9....sakit main2 lg nie...baby 2nd..tp rsa mcm snang je nk bernafas skrg..mgkin sbb prut dah ke bwh kot...smoga dpermdahkn sgla urusan brsalin utk ibu2...

Amin , insyaallah , semoga dipermudah kan . Anak anugerah terindah , nikmat tak tertanding . Bahagia je rasa , semoga jadi anak yang baik .

Sama la due 22hb jgk..xbersqlin jgk 21 serah diri.. anak ke 3 jgk.. syok kot dok dlm perot lg.lom ada tanda2 lg..huhu

Hai..sma la due date n ank ke3 jga ni..blum ada tanda2 lg..bdbar jga ni sis..mcm2 perasaan..smga dpermudhkn ye...

2nd baby due 24sept. Dari minggu lepas lagi dah contraction palsu tiap malam. Tapi sampai hari ni tak regular lagi 😂

5y ago

Rasa perut mengeras. Sakit2 perut/pinggang. Tapi tak lama dan tak kerap. Contraction sebenar lagi sakit, kerap dan lama tempohnya.

Sy pun tengah menunggu hari. Due 21/9/2019 ni. Semoga dipermudahkan kelahiran baby. Aamiin #1stbaby

5y ago

Sama due Kita..21/9...😀 Setakat ni xde kuar tanda ke Pape lg,.. insyaallah ank ke-4

Hi sis sy edd 25/9 msh xda tanda2 lagi,,,, sabar menanti saja baby nk kluar.... 😁😁

Saya 30/9 .belum ada tanda langsung hihihi smoga kita di permudahkan besalin ye...aamiin

Wahh sama due dgn sy sis 😍💞 tp blm ada tanda2 nak bersalin lagi ni 😂😅

7/10 -37w Da dua kali check in.. si kecil ni suka sgt mlawat kawasan.