Ovarian Cyst, mengandung 12weeks.

Baru lepas scan baby, alhamdulillah baby semua okay. But, doctor dpt kesanade cyst belah kiri 4cm.Doctor cakap it related hormon.Cyst boleh kecut masa mengandung. Tapi i sedih lah.I takot effect my baby. This is my second baby.i jadi down tibe tiba. tapi dlm hati i kena kuat for my baby. Any advice for me about pemakanan and all. I need some positive vibes from ibu ibu ???

2 Balas

Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Saya doakan sis dan baby selamat, sihat wal afiat dan cyst tu kecut sendiri. Aamiin.. Aamiin.. Aamiin 🤲🏻💕

4y ago

Thanks dear untuk doa doa dan a good vibes. Saya juga sentiasa doakan golongan hawa seperti kita sentiasa terpelihara dari Allah.Tq it really helps my semangat 🌺🌺

Sis bykkan mkn sayur Dan buah2 . Cuba kurangkn ayam/stop ayam. Okay .

4y ago

amin. 🌺🌺