Normal ke keputihan macam ni..sy keluar sikit..cth camni kenyal..pelik tak pernah camni..8w risau

Baru lepas demam kena ni pulak..😭

Normal ke keputihan macam ni..sy keluar sikit..cth camni kenyal..pelik tak pernah camni..8w risau
1 Balas

Saya tak keluar mcm ni sngt, saya kluar ketul kuning nk hijau, smlam mcm nk coklat, haih risau gak, saya pun ahad ngam 8w, bru jadi belum ni tak. Esk nk buka buku pink, nk bagi tau nurse, takut ada jngkitan ka ap, start smlm tu la pinggang pun x sdp.

2y ago

Thank you sis, hri ni pun sma keluar keputihan cmpur coklat. Thank you sis rasa legaa