Dah 2 kali terjadi

Assalammualaikum semua. maaf gmbr kotor sikit. Kalau cmni normal ke? Malam tadi keluar sikit jugak camni. Lepastu siang takda. Ni maghrib tiba2 jadi camni. Saya baru pregnant 6w #pleasehelp

Dah 2 kali terjadi
2 Balas

Boleh jdi darah penempelan sis. Banyakkan bedrest je, jgn bt kerja berat2, kdg awal prgnant kalau jenis tak kuat dia akan bleeding. Kalau sis tak kerja banyakkan bedrest, kalau sis kerja try minta cuti utk bedrest, Insyallah. Jangan stress😊

10mo ago

Insyallah, semoga dipermudahkan segala urusan sis😊

Banyakkan bed rest ya sis

10mo ago

In'Sha Allah tq sis