mengandung 26 minggu

sye first time mommy normal ke kalau keputihan hijau camni risau pulak , ade spe2 yg mcm ni jugak x #bantujawab

mengandung 26 minggu
7 Balas

Berbau/gatal tak,, sy pun wrna mcm ni la hritu,, dh rsa pelik ank pertama dulu xmcmni pun,, mintak nk bt swab sbb kputihan wrna hijau muda mcm ni pstu berbau yg amat smpai melekat kt tgn,, bsuh ng sabun bru hilang,, cuma xgatal je,, mmg positif gbs dn ada candida sikit ,, hritu minum air gula pun mmg atas pagar je otw nk prediabetes😂

3w ago

Nnti awk try mintak cek ok,, klau ok xpe tkut ada mslah je,, klau tahu awal ii blh brjga ii awal ii

nnti chekup bgtau doktr..kalau gatal ke xselesa..sy mmg gbs gini la selalu...skrg 24w.. kerap mnm air masak je skrg.. elak kencg kotor.mudhn kndungan sihat shingga dilahirkn

Saya mcm ni jugak & dah buat swab. Takde gbs tapi ada positive candida bacteria so kena pakai hbat insert ke dalam v tu

Nanti checkup bagitau nurse. Nanti klinik akn amik sample utk check ada gbs atau tk

kerap keluar ke? saya akan keluar macam nie bila terlampau penat sangat2

kena bgitau nurse , supaya blh bgi ubat . bhaya klau bertukar warna