Nak tanya najis newborn camni normal ke?

Saya first mom. Tiba2 baby 10 hari ni buang air besar camni bnyak pulak tu. klau tengo mcm cair2 skit. Tp so far skali ni je la buang air besar camni. Normal ke ye? Risau pula kalau cirit ke. #firsttimemom #pleasehelp

Nak tanya najis newborn camni normal ke?
6 Balas

Kalau sekali tu je kluar macam ni. Normal rasanya lagi. Kalau dah lebih2 buang air besar camni je kemungkinan cirit

6mo ago

Mana ada lah mmg najis baby newborn mcm ni sbb dia minum susu je. Bila kuning mcm tu maksudnya minum susu ibu dan mula kenyang dapat hindmilk.

Normal. Warna kuning gini. Kalau ada darah tak normal

normal tu

normal lg

normal.

normal