baby menyorok ke? huhuuu

Baru je pi Kk . lps tu doc kta baby tk nmpak. Padahal 2 minggu lepas baru je scan dh 7 weeks dan dah ad heartbeat. Now doc kt cuma nmpak dia pnya kantung je. Tk brp clear nmpak baby tu . jantung pun tk brp nampak. Yaallah risaunya akuu ? dia suh pi repeat scan esok kt KK cheng. Tknklaa jadi mcm sblum ni. Baby stuck kt 9 weeks. Then kene cuci. Ke baby tengah menyorok? Sbb scan kk desa ni tk brp clear juga. Dia pakai mesin lama. Patutkah sy buat scan kt klinik lain ke? Just want to make sure that my baby is ok there. Sy tk boleh tunggu esok laa. Risau gila. Ad tk mommy prnah kne mcm sy? Baby menyorok masa scan.? Pliss bagi laa saran..

29 Balas

Org melaka ye sis? Faa baru 8minggu 2hari tp belum buat scan lg. Suami org sini, jadinya sesapa tahu klinik swasta yg best boleh buat scan baby? Thank u🌸