pengalaman scan baby

hai ibu². ada tak yg mcm sy. ikut kiraan dr tarikh period sy 10minggu 4 hari tapi pergi kk doc scan 8minggu 2 hari. cuma doc ckp mesin kt klinik tu x brp elok. dia ckp klu nk confirm p swasta yg gune mesin cggih sikit. atau die kata tunggu je 2minggu lg utk confirm. sy cuma risau je.. #ingintahu

1 Balas

normal je. xperlu nk risau. semua tu ikut period length, period cycle, tarikh ovulation, tarikh bersenyawa. so xde yg perlu nak risau, unless ade bleeding.

1y ago

baik.. terima kasih...