Positif or Negatif?

Baru je kawin 8jun haritu. Dah 2 kali datang period. Dua2 datang sehari awal and on time. Cuma yang ni hari first day period saya xnampak tanda2 nak period. Terus check dpt result mcm ni. Positif ke negatif?

Positif or Negatif?
13 Balas

positif yunk boleh check second test seminggu lagi.. 1st checkup ultrasound boleh pegi buat kandungan 5 minggu keatas.. nak tau dah brapa minggu boleh kira kat online due date calculator masuk kan tarikh last hari pertama period sis