higoat tiruan

baru dapat tahu higoat ada banyak tiruan. tapi ada banyak paket lagi belum habis. soalan saya, bahaya tak kalau minum susu tiruan?

1 Balas

Bg sy bahaya la nama pn tiruan kita x tahu sama ke x kdungan susu tu dgn kandungan yg ori ..tp dah check btul2 ke sis pnye tiruan?

4y ago

tu lah tak tahu tiruan ke tidak. tapi harga dia murah. rm10 beli dekat shoppee time flash sale. sil kata konpem tiruan. saya google tak jumpa comparison utk packaging baru