saja nak meluah

baru 8w, tapi sakit badan sakit pinggang dengan penatnya, takboleh nak kata, kadang husband cakap cuba exersice, dia bukan taknak exercise tapi penat gila rasa nak duduk pon penat, satu lagi makan, takde selera nak makan, so amik sikit je la buat alas perut tapi dia punya tak selesa perut tu serba tak kena, bila dah ada raaa nak makan, amik banyak sikit portionnya lah tibe muntah pulak, kadang stress mikir apa naknya tekak ni, tapi takboleh buat apa, haus pon takboleh minum air kosong, so mampu diam je, nak banyak bunyi kesian dekat husband, do mommies feel the same ?

16 Balas

Saya pun sama masa first trimester. Huhu nak makan takde selera . Nampak ayam ke ikan ke mesti nak muntah. So jalan penyelesaian husb gaulkan ayam tu dengan nasi (macam makanan kucing ) lepastu letak kicap🤣 saya masuk trimester kedua tu okay sikit😂

sama la dengan saya makan tak la banyak sgt .lepas makan berapa minit terus rasa nak muntah.dengn badan masuk angin.perut lapar kadag2 tapi nak makan apa.sekarg 11week4day

normal 1st trimester macam tu. sabar je la. nanti slowly semua akan ok balik

sama la skrg 7weeks makn minum asyik muntah smpai kena gastric 🥲

sme lah😌😌 xselesa perut. xtahu nk ckp cmne..

Saya pun sama mcm awak🥹