test pregnant

Nk tnya test pregnant yg kdai eco ok ke.sbp saya bli test dkt kedai Naik Ada 2 line 1 trang 1 pudar tpi pkai test yg kdai eco Naik 1 line

4 Balas

Tahlaa 😂 sebb sy guna upt eco gak 4hari sebelum due period test pagi samar. Test dgn watson punya takde line langsung 😂 susah nak kata. Kena tunggu due period gak

Time first pregnant sye pakai yang eco punya patu naik 2 line tapi kabur ingatkan tak btul alhamdulillah dh 19 minggu pregnant, tapi kalau nak pasti lagi beli kat farmasi

1y ago

wktu tu da delay period lh kn?

lau eco kene naik dua2 double line pekat bru leh caya .. kalau dr brand yg dr farmasi tu trusted la sikit

4y ago

in sya Allah pregnant tu .. lagi 2-3 hari cek lagi 😘

nii pn sy pkai eco rm2.10 pnya,pekat jga