Susah tidur

Baru 26 week tapi dah susah tidur, pusing sana pusing sini tetap rasa sakit sakit. Takde position yang best nak lelap. Dulu masa anak first masuk 9 bulan baru terasa susah nak tidur. Yang no 2 ni lain pulak? ada tak yang macam saya?

1 Balas

Saya anak first.. drpd 15weeks mcm tu da rasa susah nk tdo.. pusing sana sini tk kene.. sampaila mengantuk yg tk bole tahan then tertido tnpa sedar.. kkdng kol 3/4 pagi terbangun tk selesa