tidak selesa

setiap kali nak tidur terasa tak selesa.. pusing sebelah sekejap je selesa lepas tu pusing lagi. sampaikan terasa susah nak bernafas..ada tak cara supaya tak terganggu tidur

3 Balas

Sis dh berapa week? Normal sis. Kdg2 rasa sesak nafas, kdg2 rasa sakit belakang. Kene alas perut dgn bantal utk lebih selesa dan xsesak nfs

Sekarang berapa week? Saya dulu tidur guna banyak bantal.. 1 bawah pinggang, 1 celah kaki, 1 peluk, 1 dekat kepala 🙈

Normal cmtu sis.. Bntal tgi kn skit, pastu bilik kena ade aliran udara.. Kalo tdo dlm aircond, bukak laa pntu or tgkap bg ade udara.. Pastu sendal bwh perut, tdo mgiring..