Tak boleh tidur

Hi mommy nak tanya. Ada tak yg macam saya? Malam susah nak tidur. Saya baru first trimester tapi dh berapa hari ni susah nak tidur pusing kiri tak kena kanan tak kena. Pinggang sakit. Dia punya panas tu jangan cakap memang bahang. #firstmom #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

Cari minyak urut yg sesuai utk ibu hamil, urut manja bahagian leher bahu kepala belakang badan sapu rata, dan betis termasuk tapak kaki.. Sy guna massage oil brand tropika sma mcm neelofa guna.. Memang lega kurang lenguh2 badan sakit pinggang, pakai sebelum tidur, bantu tido lena bangun pagi kurang dh sakit baru guna 1kali

1y ago

Ha'ah.. Guna dua2 pun lagi best.. Saya beli satu set.. Kalo nk jimat guna gilir2 dua tu.. Atau tgk pd keperluan awk ketika nk guna tu..

Saya letak “young living peppermint difuser” pastu letak juga YL peppermint essential oil tu kat perut (belah perut atas). And on aircon . Kalau tak mmg takleh tido.