quickening

Baru 20week tapi dah rasa baby gerak..pelik tapi best..?

25 Balas

Sya pun awal dpt rasa gerakan,sejak 15 weeks lg, tnya doktor,doktor ckp bukan,yg rasa mcm gerak2 tu usus dye ckp,tp sya x prcya sbp rasa sngat hari2 baby menendang.

5y ago

Ade org dpt rasa awal kan..moga baby kite sihat & sempurna...amiinnn....😘

Tahniah.. Sy mrsa time 19weeks.. Asa geli2.. Now dh 29weeks..mkin aktif.. Lg aktif ble daddy dia xde sb dia tau daddy dia ske kcau. Hehehe

5y ago

Bestnye..😍😍👏👏 Tak saba nak tgu baby besar..

Tak pelik sis. Normal sis. 20wks dah boleh rasa baby gerak. Sy dh mula rasa 19wks. Dr cakap 19wks dh boleh rasa bby gerak. 🤩

saya dapat rasa dri 15weeks+ ... skrg dah 23weeks.. mkin kuat.. boleh nmpk perut gerak tiap kali dia gerak 😅

5y ago

suami pun kdg dia pgil2 baby dlm perut.. elok jer gerak... duppppp2... haha happy bila tgk suami suka...

Taksabarnya .. Sy baru 3 months .. Tp bila duduk diam rasa benda geli2 lembut dlm perut kita. Tu gerakan bby ke?😂

5y ago

Tula sy pun pelik sbb awal lg tp mmg slalu rasa geli2 kt tmpt bby. Sbb since scan mmg tau dh bby kt mana😂😂😂

Paling best bile perut ke kiri ke kanan kene tendang😁😁 tetibe perut menggelembung ke atas.. Comel je rase..

5y ago

Ha'a..best sgt..😆😆

Saya masa 15w da rasa tapi slow motion.. Skrg da msuk 24w tudia sampai berbonjol. Alhamdulillah..

Hihi bestkn.. Sya start rasa gerakan 17week.. Skrg makin kuat dia tendang 😂

5y ago

Bestnye rasa awal..😁😁

Tak sabarnyaaaa . Saya baru masuk 18 week . Harap harap rasa awal jugak 😍

5y ago

Tak lama lg tu..paling awal boleh rasa 19w..mst awk happy gile nti bile 1st time rasa

hehe best kan.. smoga baby kita sihat walafiat kat dalam tu... aamiin...

5y ago

Amiinnn....sihat & sempurna..