BANTU SY SIS2 SYG UPT SAMAR2 PREGNANT KE???

baru 2 hari miss period 😓

BANTU SY SIS2 SYG UPT SAMAR2 PREGNANT KE???
22 Balas

Positif sis.Sama cam saya firts test takde ingat negatif,tapi tetap tak puas hati juga sampai seminggu berturut asyik guna test upt,kedua test upt agak samar juga.Time tu belum lewat period lagi,seminggu lagi baru masa period.Tapi badan rasa lain lemas sgt,dan kuat mkn,berat badan pun mendadak naik.Dan kena demam selesema lagi.Sebab tu saya excited sgt nak cek upt..Alhamdullilah skrg baby girl saya dah 5 bulan 5 hari.Jangan lupa mkn folic acid yer😊😉

1mo ago

Aamiin ya rabbal aalamiin🤲🏻🤲🏻😇😇

Boleh cuba lagi berapa hari sis. Sebab sy 2 hari miss period samar pun takda 4 hari delay baru nampak samar ah ni sy cuba lagi 7 hari delay baru terang

dah pregnant tu. mkn folic asid yaa.. nnti dah 6w above boleh pgi swasta try scan. sbb kk awal2 dia tk scan. smoga bby kuat and mmbesar dgn sihat.

Positif sis.. Alhamdulillah.. Tahniah.. Samar2 tu sbb baru lagi.. Nnti seminggu ke 2 minggu lagi test lagi

Congrats sis. Da bole mkn folic acid utk first trimester. Sy mkn Iberet Folic 500

Positif sis. Congratulations 😊 don't forget to start taking folic acid and iron

Positif la tu, apa yg samarnya. Kenapa suka tanya soalan yg obvious ye pelik la

positif sis,cume sebab baru lg,sebab tu blur...tahniah sis...

positif sis tahniah sis ,mungkin kandungan sis masih baru lg

Pregnant tu sis. Congratulations!