Saya 28 minggu skrg ni.. boleh ke tidur mengiring sebelah kanan? Atau kena belah kiri sahaja? Tq mommy2 ❤️

Baring belah kanan atau kiri?

2 Balas

Boleh sis, dua2 boleh baring kalau asyik kiri je mesti la lenguh kan, so boleh tukar2. Orang kata belah kiri paling elok untuk ibu hamil tidur mengiring sebab lebih aman untuk baby, tapi ada jugak org kata elok belah kanan sbb ikut sunnah nabi. So dua dua boleh baring sis👍🏻

mana² boleh ikut keselesaan puan asalkan jangan tidur terlentang. 😊