Tidur Mengiring Kiri atau Kanan?

Hello moms semua. Nak tanya mengiring tido sebelah mna yg betul? Kiri ke kanan? Sbb kakak sy ank dah 5 kata belah kanan. Tp dlm apps ni kata kiri.

2 Balas

apa yg sy tau boleh je tido mengiring belah mana pun. tak kisah kiri ke kanan yg penting mengiring. cuma kalau mengiring ke kiri lebih banyak oxygen boleh sampai ke baby