Serah Diri ?

barang² suda ready , doa kan semoga sya selamat b'salin .. esok pagi sya kena serah diri ke wad , sebab lusa due sya tapi belum ada apa² tnda lagi ..

Serah Diri ?
36 Balas

Saya dah pack barang hospital banyak macam ni lah. Pastu kan saya rasa macam over pulak. Saya keluarkan balik. Pastu rasa tak cukup pulak. Suami perli suruh bawak almari sekali. Hahaha saya jawab, diam lah orang laki² apa tau! 🤣

Semoga dipermudahkan sis. Saya pun sedang menghitung hari. Dah 39w dan asyik berlaku false contraction. Macamne la kalau true contraction 😂 Doakan untuk saya jgk ye semoga dipermudahkan urusan bersalin. #firstpregnancy

Sy pun kn serah dri esok tp bru 37mggu..sbb precious baby.. Dh 5thn kahwin ni bru dpt 1st baby umo 42thn..doakan semoga di permudahkan urusan sy dn bkal ibu2 semua

4y ago

Aamiin,dipermudahkan segalanya

Insyaallah moga Allah permudahkan urusan puan bersalin dgn selamat & baby sihat. Doakan sy ye menunggu hari pun takde tanda2 lg ni🙈

Alhamdulillah...sudah selamat bersalin kan😘😘😘...Tahniah saii...selamat berpantang😘😘😘

Semoga dipermudahkan semua urusan sis. Jgn lupa mkn mknn yg boleh tmbh tnga sprti kurma.

Semoga dipermudahkan urusan sis nanti & sihat walafiat keduanya. Aaaammiinnn. 💗😍

Semoga dipermudahkan urusan sis... Sy due lgi 5 hri... Smoga bby lhir sblm due...

Semoga di permudahkn...sy dah nk msuk 37week hrp2 klrlah tnda semua due..

Semoga Allah permudahkn semua urusan sis...selamat bsalin..😘