Anda selalu beli barang keperluan dapur dan rumah di mana?
Voice your Opinion
Econsave
NSK
Tesco
Giant
Lain-lain (sila nyatakan)

5446 respon

208 Balas

Dekat rumah ni paling dekat Village Grocer, Star Grocer, Jaya Grocer Dompet selalu nipis kalau beli barang2 keperluan dapur kat sini sebab barang mahal😂

Semua pasaraya dlm senarai ni Ada kt semenanjung je .. klo kt sbh ni Mana tmpt yg murah ,kt situlah Saya bli brg keperluan

Tempat sy x ada semua kedai² tersebut hanya ada milimewa, servay, speedmart je..maklumlah daerah sy ni hujung² sabah..

sebelum pkp giant ...Tesco..rain..mydin..kedai runcit.... skrg beli kt kedai runcit area rumah je semua ade kt situ

Walopun rumah saya dekat dgn giant...saya lebih suka beli kt kedai2 runcit sekitar rumah je...haha cpt n mudah...

Smua d atas..tgk dkt mne yg murah...ok sayur nye dan ikan fresh d situ kita bli n plih..

Paling dekat dengan rumah..checkers hypermarket..harga pun ok tak mahal sangat

Mana2 supermarket yg berdekatan dgn rumah je. Kekadang kedai2 runcit.

Mana2 je rasa nk dkt p nsk/giant. Jauh sikit lotus klau rajin

emart groceries, CCK brg basah, d-valley bawang2, ikan bilis