scan 7 minggu 6 hari

Banyak x ulang alik klinik.dokter cakap beby elok duk dlam rahim.cume tarikh scan tak sama dengan tarikh kiraan minggu pregnant saya.dan saya di refere ke hospital. Spotting bleeding ade onn off tak la sampai pakai pad.biasa brape lama nye spotting bleeding ni.ke perlu saya minum ubat untuk kuat kan rahim baru spotting bleeding ni stop.

1 Balas

Jgn byk gerak,jgn gerak aktif sgt,tidur kaki tinggikan,jgn bhubungn intim

5y ago

Die tak cek bawah tu .pesan kalau sakit perut sakit pinggang trun baru g hospital.ni tak de ape .die bgi tarikj scan je