Salam & hi mommies , normal tdk ya if ank masuk 2 tahun tdk mahu menyusu .

5 Balas

Tqq yang dah bgi feedback . Risau bila ank tdk susu . Makan pun sesuap dua shaja . Klu mommies ada idea makanan buat ank yg jarang makan harap sudi share ya . Tqqq ❤️

9mo ago

Sy ada letak perasa sedikit , sbb jika langsng tiada rasa, baby tdk mahu makan .

2 tahun kira ok dh sis kalau dia tk menyusu boleh cuba bagi dia makanan yg berkhasiat untk nutrisi dia.Dan banyakkn bagi makan untuk tambah berat dia

9mo ago

Hehehe baik sis . Nnt sy cari . Pernh bagi ank makan jens tablet . Tp tidak mahu pula😂

2tahun tak minum susu langsung pun ok je.. makanan cukup nutrisi yg penting.. senang la puan takyah susah2 nk wean off dh anak sdri yg takmau🤭

9mo ago

oo.. jd kena cari lagi la punca taknak makan.. biasa budak tak makan sbb ada isu sensory

xpe je. sebab susu bukan lagi keperluan utama baby. banyakkan nutrisi dlm pemakanan baby. boleh offer baby susu full cream yg dlm kotak

9mo ago

yeay. jadi awak boleh bagi susu fullcream. jgn risau dh okay🥰

normal puan.

9mo ago

Trima kasih puan maklum balas nya. Risau bila ank tdk mhu mnyusu