nk tanya susu ni ok ke ?

5 Balas

hai sis, sis try minum yg ori sebab ori tak ada gula dan tak manis kalau perisa vanila dengan kurma manis sikit. Sy da 4 kotak minum susu Wildan ni Alhamdulillah BP sy statik je.

hai sis boleh tnya susu ni ada jual dkt farmasi ke sbp sy tngh cri yg bgini ...

2y ago

Farmasi dkt rumah sy ada jual

susu ni ssuai ke utk ibu mngndung yg angin teruk cm sy ? 😢

ok jika awak tiada alahan gula tambahan

hi sis..bgus tak susu ni utk yg ada gdm?

2y ago

hi..saya pon ada gdm tak berani nak ambil sebab ada tambahan kurma walaupun makanan sunnah tapi kurma tinggi gula..tapi kalau nak cuba tak salah😊