Saya dah 14 week kerap sakit kepala bangun je sakit kepala normal ke & perut taknampak lagi . Tolong jawab

2 Balas

KERAP sakit kepala di awal kehamilan, baik jumpa doktor ye. Perut tak nampak lg, lain kandungan lain perubahan fizikal kehamilan.

Perut tak nampak tak pe, pastikan berat badan naik 0.4kg setiap minggu.

2y ago

Saya rasa paling senang minum susu 2 kali sehari. Pagi sekali, malam sekali. Susu anmum materna coklat agak bagus, boleh cuba. Makanan lain kena slowly cuba. Saya suka buah buahan, mashed potato, ayam goreng dan telur, makanan yang ada asam.